Trendigt med marmor

Vi har under de senaste åren sett en stor ökning i efterfrågan av marmor i olika former och storlekar – främst den vita calacatta-marmorn har blivit populärt.
Inom vår bransch arbetar vi främst med marmorimitation gjord av granitkeramik, som är en hårt pressad lera som bränts och därefter slipats till olika ytor.

Fördelen med att välja en granitkeramik framför en äkta marmor är bättre hållbarhet och slittålighet och mindre underhåll. Den behöver inte behandlas med olika impregneringsprodukter och håller en mycket hög kvalitet både i utseende och tålighet.

Går du i tankar om att renovera ditt badrum med imiterad marmor så har vi många olika serier att välja mellan. Några av våra favoriter är Anima, Trilogy och Marmi real matt.

Anima calacatta finns som polerad (levigato) och matt (natural). Behöver du skapa fall i duschen runt golvbrunnen finns mosaiker i samma färg. Största storleken i samma serie är hela 240×120, så du kan till exempel skapa en backsplash i duschen! Se hela serien här.

Trilogy calacatta är vår mest kompletta marmorserie. Golvklinker finns bland annat i storlekarna 15×15, 30×30, Bricks 7×30 och chevron (fransk fiskben) 7×30, men det är bara några av storlekarna som finns i den här serien. Se hela serien här.

Marmi real matt calacatta är en väldigt naturtrogen marmor i matt finish. Marmi är något gråare i sin underton. Även detta är en komplett serie med mosaik, esagono och större format. Se hela serien här.

Är du intresserad av att följa våra uppdateringar om trender och nyheter?
följ oss på något av våra sociala konton.

0