Calce

Calce

Vi ser att trenden med fondväggar letar sig tillbaka, och Calce-plattorna passar utmärkt för detta. Serien har en rustik och lite tuff känsla. Eftersom plattorna kommer lösa så kan du själv anpassa fogbredd och färg på fogen för att förstärka den känsla du vill åt.
Se även: Eden, Epoca

Eden

Eden

Eden är en fantastisk platta med en rustik och handgjord känsla. Designen i plattan skapar en arbetad och vacker känsla. Passar i kök och som fondvägg. Går även att lägga på golv.

Epoca

Epoca

Epoca är en varm terrakottaserie i 4 nyanser. Passar i alla typer av miljöer. Eftersom det är en granitkeramik går den utmärkt att lägga utomhus, i källare, på trappor eller i orangerier. I denna serie hittar vi inte bara de klassiska storlekarna utan även bricks som håller ett mått på 7,5×30 cm och esagonoklinker, enfärgade eller med dekoration. För mer inspiration och information om serien, titta i produktkatalogen.

Dolphin

Dolphin

Den rustika och verklighetstrogna variationen av trä passar såväl som golv på öppna ytor, fondväggar eller i utomhusmiljö. Färgskalan är rå och naturlig. Serien går att få i stora format upp till 20x170cm. Är ni ute efter en träklinker som går att lägga med fiskbensmönster passar Dolphin utmärkt då färgen Oak och Coal är skurna till bitar som håller måttet 7x28cm. Serien är frosttålig och går bra att lägga med golvvärme.

0