mek

mek

Den här serien är det senaste stjärnskottet från Cearsaie 2017. Med en modern och elegant känsla, rena färgtoner och fantastiska dekorplattor får en du fullständig look till ditt badrum. Passar bra att kombinera med marmor, mässing, svarta detaljer eller klassisk krom.
Se även: Concept, 3d wall Design

Marvel Stone

Marvel Stone

Serien innehåller både klinker med sten av typ skiffer/ limestone och den klassiska marmorlooken. För en fullständig överblick rekommenderar vi dig att titta i seriens produktkatalog. Här finns ett flertal mosaiker i fantastiska kombinationer, fiskben, bladmosaik, esagono, chevron mm.
Se även: Anima, Trilogy, Marvel

Marvel Gems

Marvel Gems

En modern och lyxig tappning av terazzo. Gillar du att sticka ut från mängden och ha det allra senaste? Den här serien är full av möjligheter. Serien finns med blank och matt finish i en mängd olika storlekar.

Dwell

Dwell

Dwell är en betongserie med sex cementfärger. Serien finns för både golv och vägg och är stilrent minimalistisk. Väggplattan finns i sju olika kulörer – vågade färger som den turkosa väggplattan är fantastisk mot cementfärg.
Se även: ONE

3D Wall

3D Wall

En unik kakelserie med moderna i uttryck i form av tredimensionella mönster. Vackra kompositioner av högsta kvalitet där plattorna är mönsteranpassade så vågor går in i varandra och skapar en helhet. Utmärkt som fondvägg till exempelvis badrum eller kök. Se produktkatalogen för mer information.
Se även: Fantasy, MEK

0