Svarta detaljer

Svarta detaljer

Du har säkert inte missat trenden med mattsvarta blandare och svarta tillbehör i badrummet! Vi erbjuder flera varumärken med olika design och i olika prisklasser med svart matt finish. Kom in till någon av våra butiker så hjälper vi dig med den kompletta looken!

Kombination av texturer & färg

Kombination av texturer & färg

Karman ger en ny charm och vitalitet till det ursprungliga materialet med en noggrann bearbetning som påminner av gammalt trä, betong och keramiska ytor. Finns i flertalet storlekar för olika behov; från rektangulär till storformatsplattor i 120×240 cm.

Uniquestone

Uniquestone

Vi vill stolt välkomna en enastående nyhet till vårt sortiment! Uniquestone finns i fem kulörer. Nyanserna går i jordnära färger, mjuka övergångar mellan skarpare marmorering till mjukare känslor.

Enkel lyx

Enkel lyx

Att välja samma platta på både golv och väggar är en stark trend som kommer hålla i sig. Rummet får ett lugn och en självsäker känsla. Med en och samma bas blir det lättare att hitta matchande badrumsinredning, och andra

Imitationer med digitala tryck

Imitationer med digitala tryck

Digitala tryck på keramiska plattor skapar naturtrogna imitationer. Under de senaste 15 åren har tekniken med digitala ink jet-metoder satt sin prägel på tillverkning och utbud. Metoden gör att man kan använda digitala bilder i extremt hög upplösning och trycka dessa på keramiken.
Föregångaren till dagens teknik byggde på ett enda screentryck och variationen i exempelvis marmor gick förlorad. Idag har de flesta produktionerna mellan 12-24 olika digitala mönster som används vid ett och samma tillfälla för att återskapa en så naturlig look som möjligt.
Vilket mönster som helst kan skannas in och tryckas. Återgivningen av mönster och kulörer är slående och det är därför svårt att ens kunna se skillnad mellan en imitation och ett äkta naturstens- eller trägolv. Fördelen med det keramiska materialet gentemot natursten eller trä är de tekniska egenskaperna som tåligare yta, slitstyrka och minimalt underhåll.
Bra och mindre bra imitationer? Hur ser du skillnaden?
Precis som med ett fotografi kan du avgöra kvaliteten genom att se om upplösningen är anpassad till förstoringen. Titta även efter variationer i plattorna för att få ett så bra resultat som möjligt.

0