Interni Kakelstudio

Hos oss hittar du allt från enkla lösningar till designkoncept. Vi kan erbjuda dig som kund en ny upplevelse i något av våra showrooms. Med vår erfarenhet och kunskap om keramik och badrumsinredning kan vi coacha dig till trygga och funktionella val ur ett handplockat och väl utvalt sortiment.

Interni proffsbutik

Vi håller en hög tillgänglighet och servicenivå på både produktinformation och materialleveranser. Vår långa branscherfarenhet och kunskap om regelverk och byggnationer har stor betydelse för våra kunder i deras dagliga arbete. För oss är relationer och förtroende hos våra kunder grundstenarna för ett gott samarbete.

Interni projekt

Byggprojekt är idag väldigt komplexa. Det ställs såväl estetiska som tekniska krav. Driftsmässiga egenskaper, miljö och hälsa, yttre påverkan och ekonomi ska vägas in. Med vår långa erfarenhet och kunskap av stora och mindre projekt kan vi hjälpa dig som är arkitekt, konstruktör eller byggherre att hitta rätt materiallösning för just ditt projekt.

Vi gör livet lite vackrare

Interni Kakelstudio är till för både dig som är privatperson och dig som är hantverkare eller arkitekt.
Vi finns på fem orter: i Malmö, Hässleholm, Växjö och Helsingborg har vi både studio för materialval och proffsbutik för hantverkare. I Stockholm har vi ett projektkontor för arkitekter.

Vi direktimporterar vårt sortiment från de bästa leverantörerna i Italien och Spanien. I våra showrooms har du möjlighet att välja material framtagna enligt den senaste teknologin och efter de senaste trenderna inom vår bransch.

Hos oss hittar du allt från klassiska till moderna uttryck. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, balans, yta, och slutresultat. Vår viktigaste utgångspunkt är service, att möta efterfrågan och hitta lösningar.

Vi säljer även badrumsinredning, duschlösningar, blandare och tillbehör från ett antal välkända varumärken. Även här är kvalitet och innovation viktigt för oss.

Vi har lång erfarenhet av såväl stora som små projekt. Vi jobbar löpande med nyproduktion, husleverantörer, kommersiella fastigheter och privatprojekt.

Vår vision är att vara med och skapa morgondagens miljöer; tekniskt, estetiskt och miljövänligt. Många säljer kakel – vi kan kakel. Låt oss göra ditt liv lite vackrare!

Läs mer om vad vi gör i vår Företagspresentation

Varumärken

MALMÖ

Butik

Tel. 040 – 630 37 00
Jägersrovägen 211
213 77 Malmö

HELSINGBORG

Butik

Tel. 042 – 400 44 88
Kanongatan 13
254 67 Helsingborg

HÄSSLEHOLM

Butik

Tel. 0451 – 640 40
Stjärnfallsvägen 1
281 43 Hässleholm

VÄXJÖ

Butik

Tel. 0470 – 229 19
Viktor Rydbergsgatan 40
352 46 Växjö

STOCKHOLM

Projektkontor

Tel. 0766 – 311 016
Katarinavägen 20
116 45 Stockholm

BOKA MÖTE
close slider

0