Purity of Marbel

Purity of Marbel

Med sina 8 kulörer har den här marmorserien fokuserat på en kommersiell linje med dom populäraste stensorterna. Serien har ett ungt och elegant uttryck och kommer i en komplett upplaga av storlekar.

Frenchmood

Frenchmood

Frenchmood är en kalkstensinspirerad klinkerserie i Granitkeramik. Med sina naturtrogna mönster och vackra detaljer skapar Frenchmood en ombonad och varm känsla. Med den här serien kan vem som helst lyckas med att skapa et vackert hem med naturen som inspiration. Frenchmood är frostbeständig och finns även i halksäkra plattor för utomhusmiljöer. 

Marvel Stone

Marvel Stone

Serien innehåller både klinker med sten av typ skiffer/ limestone och den klassiska marmorlooken. För en fullständig överblick rekommenderar vi dig att titta i seriens produktkatalog. Här finns ett flertal mosaiker i fantastiska kombinationer, fiskben, bladmosaik, esagono, chevron mm.
Se även: Anima, Trilogy, Marvel

Story

Story

Story är en betongserie med en rustik känsla. Serien finns i fyra kulörer som alla har sin unika karaktär. Missa inte att serien även har ett mindre format som går att lägga som fiskben eller för att gå upp med på en vägg som ett framträdande tegel. Format som 45×90 cm eller 75×75 cm ger en imponerande tyngd som fungerar fantastiskt fint ihop med plattans design.
Se även: Ever & Stone

Quarzite

Quarzite

Quarzite-skiffer är en vackert skiftande sten med livlig marmorering. Finns i en ljus och en grå ton. Designen är rustik och dramatisk precis som en riktig skiffer. Fördelen mot en äkta skiffer är hårdheten; imitationen kräver ett minimalt underhåll och suger inte åt sig vatten.
Se även: Stoneway
Vill du lägga den här plattan utomhus? titta på Realstone_ quarzite 20MM

0