Säljare, Extrapersonal till Butiken i Malmö

Vi söker just nu extrapersonal till butiken i Malmö. Lördagar 10-14, och vid behov även extra timmar under vardagar. Som person bör du vara lättsam, ha lätt för att prata med olika typer av människor. Din roll blir att arbeta som säljare i butiken. Språkkunnighet är meriterande. Rollen kräver att man kan prata och skriva på svenska.

Fördel om den sökande har erfarenhet av försäljning av kakel, i byggvaruhandel, möbel/inredning, bygg, av plattsättning, eller arbetat i liknande branscher. Vi ser gärna en person som har intresse för design och inredning. Erfarenhet är  inget krav för att söka denna tjänst.

Timanställning – vid behov

Interni kakelstudio Malmö är en kakelbutik med fokus på proffskunder, privatkunder, projekt & arkitekter. Vi har fyra butiker i södra Sverige och ett projektkontor i Stockholm. Hos oss är kunden alltid i fokus och alla som kommer in till oss får en personlig kontakt och hjälp hela vägen från idé till leverans. Vårt mål är alltid att leverera ypperlig service och kunskap till proffs och privatkunder. Våra plattor används i nyproduktion av villor och fastighet, tillvalskunder och  privatkunder. Varje butik har en butiksdel/showroom och en proffsbutik. Vi är även återförsäljare av kända varumärken på badrumsinredning.

Kontakt:

Pär Kullenberg

mail: par@interni,se

mobil: 0766311003

 

 

 

0