Säljande lagerarbetare till vår nya butik i Helsingborg
Just nu söker vi personal till vårt lager som kan bli en del av vårt team i Helsingborg.

Interni kakelstudio startade för 10 år sedan med fokus på proffskunder, privatkunder, projekt & arkitekter. Vi har fyra butiker i södra Sverige och ett projektkontor i Stockholm. Hos oss är kunden alltid i fokus och alla som kommer in till oss får en personlig kontakt och hjälp hela vägen från idé till leverans. Vårt mål är alltid att leverera ypperlig service och kunskap till proffs och privatkunder. Våra plattor används i nyproduktion av villor och fastighet, tillvalskunder och  privatkunder. Varje butik är uppbyggd kring en butiksdel och ett proffslager. Vi är även återförsäljare av kända varumärken på badrumsinredning. Vårt huvudkontor och centrallager hittar du  i Helsingborg.

Just nu söker vi lagerarbetare till vårt centrallager i Helsingborg. Vi söker nu dig som har lätt för att arbeta i ett högt tempo och är en utåtriktad person. Tjänsten innebär lagerarbete och sälj i vår yrkesbutik.

Krav: Du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska. Du ska också kunna uttrycka dig skrift i båda språken.
Meriterande: Branschvana

Truckerfarenhet krävs då tjänsten innefattar körning med motviktstruck och skjutstativstruck. Dock så har vi inget krav på truckkort då vi utbildar internt.
Arbetstid: Enl övk
Lön: Enl övk ( Kollektivavtal finns )

Låter detta intressant för dig eller känner du någon som du vill tipsa?
Tveka inte att skicka in er ansökan.

Ansökan skickas till : johan.persson@interni.se alt stefan.tornqvist@interni.se

0