VÄLKOMMEN PÅ INVIGNING

Du är inbjuden till invigningen av vår nya butik och showroom. Ta gärna med dig en eller flera gäster.
För ca ett år sedan stod det klart att vi skulle byta lokaler och nu har vi äntligen efter veckor av planering, bygg och flyttstök fått klart vår nya showroom.
Vi är så stolta att äntligen få visa upp vår nya butik för er. Vänner, bekanta, kunder och medarbetare.
 
Vi utlovar en trevlig kväll med massor av inspiration, god dryck med tilltugg.
Vi har delat upp kvällen i fyra ”grupper”. Ni är välkomna att anmäla nedan vilken tid som passar er bäst. (Tiden mellan 14-16 är fullbokad.)
Detta pga de rådande rekommendationerna. Allt för att ni skall känna er trygga.
Välkomna till Sveriges häftigaste kakelbutik!
 
Plats:  Kanongatan 13, Helsingborg
Datum: Fredag 23 oktober
Tid*: 14:00 – 22:00 (indelat i 4 grupper)
*Covid safe event0+1+2+3


16-1818-2020-22

Anmäl här

Sneak peak på vårt sortiment

EGO

EGO

Unik i sin look, stillsam och samtidigt livfull och full av detaljer. Serien finns i fyra färger, alla i matt finish. En annan unik sak för den här serien är att producenten valt att skapa två serier parallellt. Denna kombination öppnar upp för mångfaldiga och kreativa lösningar för alla typer av miljöer.

Context

Context

Context passar lika bra i Urbana industriella miljöer som i gamla stenhus. Anpassningen i stenen kan tolkas både som en modern cementlook eller som ett kraftfullt genuint stengolv. Kommer i fem naturliga färger som är lätta att matcha med annan inredning.

Eternity

Eternity

Eternity är en serie av fyra klassiska marmorimitationer. Serien håller en mängd vackra dekorplattor som ni hittar i inspirationsbilder och produktkatalog. Välj mellan silkesmatt eller blank.

Primestone

Primestone

Söker du en klinker med kalkstenskaraktär. Primestone finns i fem kulörer. Välj mellan semi-polerad yta där den taktila ytan framträder och ett djup infinner sig. Eller i silkesmatt yta där mjukhet och värme står i centrum. Plattorna passar alla typer av rum.

Medley

Medley

Medley är mjuk och formbar, lämplig för alla typer av miljöer. Med banbrytande design i en sofistikerad tidlös modern stil.

Grainstone

Grainstone

Skandinavisk lyx med modern framtoning som inspirerats av terrazzo. Plattornas homogena design skapar en helhet där fogens påverkan blir minimal. Resultatet är magiskt!0+1+2+3


16-1818-2020-22

0