VÄLKOMMEN PÅ INVIGNING

Du är inbjuden till invigningen av vår nya butik och showroom. Ta gärna med dig en eller flera gäster.
För ca ett år sedan stod det klart att vi skulle byta lokaler och nu har vi äntligen efter veckor av planering, bygg och flyttstök fått klart vår nya showroom.
Vi är så stolta att äntligen få visa upp vår nya butik för er. Vänner, bekanta, kunder och medarbetare.
 
Vi utlovar en trevlig kväll med massor av inspiration, god dryck med tilltugg.
Vi har delat upp kvällen i fyra ”grupper”. Ni är välkomna att anmäla nedan vilken tid som passar er bäst. (Tiden mellan 14-16 är fullbokad.)
Detta pga de rådande rekommendationerna. Allt för att ni skall känna er trygga.
Välkomna till Sveriges häftigaste kakelbutik!
 
Plats:  Kanongatan 13, Helsingborg
Datum: Fredag 23 oktober
Tid*: 14:00 – 22:00 (indelat i 4 grupper)
*Covid safe event0+1+2+3


16-1818-2020-22

Anmäl här

Sneak peak på vårt sortiment

Natural Appeal

Natural Appeal

Elegant i sin enkelhet. Natural appeal har prickat rätt på våra mest älskade trälooks. Med vackra detaljer har ni här en träserie som känns och ser ut som ett äkta trägolv. Skillnaden? Ett underhållsfritt golv som aldrig åldras. Finns i fyra kulörer, missa inte den mindre storleken som går att lägga i fiskbensmönster!

Purity of Marbel

Purity of Marbel

Med sina 8 kulörer har den här marmorserien fokuserat på en kommersiell linje med dom populäraste stensorterna. Serien har ett ungt och elegant uttryck och kommer i en komplett upplaga av storlekar.

Coast road

Coast road

Coast road är en komplett serie med golv och väggplattor I fler storlekar. Serien kommer i matt/ soft finish som ger ett mjukt och luftigt intryck. Marmoreringen är detaljrik och perfekt balanserad i kulörerna. Mjuka diskreta drag som skapar ett djup i plattan. Serien kommer i fem jordnära färger som passar alla typer av miljöer.

EGO

EGO

Unik i sin look, stillsam och samtidigt livfull och full av detaljer. Serien finns i fyra färger, alla i matt finish. En annan unik sak för den här serien är att producenten valt att skapa två serier parallellt. Denna kombination öppnar upp för mångfaldiga och kreativa lösningar för alla typer av miljöer.

Context

Context

Context passar lika bra i Urbana industriella miljöer som i gamla stenhus. Anpassningen i stenen kan tolkas både som en modern cementlook eller som ett kraftfullt genuint stengolv. Kommer i fem naturliga färger som är lätta att matcha med annan inredning.

Eternity

Eternity

Eternity är en serie av fyra klassiska marmorimitationer. Serien håller en mängd vackra dekorplattor som ni hittar i inspirationsbilder och produktkatalog. Välj mellan silkesmatt eller blank.0+1+2+3


16-1818-2020-22

0