TEKNOS FÄRG

Vi på Interni Kakelstudio i Växjö är återförsäljare av Teknos. Vi har de flesta produkterna och hjälper dig att hitta det du söker.

I Teknos sortiment hittar du allt från industrifärger för trä och metall till konsument- och måleriprodukter.

Teknos konsumentfärger skyddar och bevarar hus och hem från nock till sockel, både invändigt och utvändigt, och är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vår färg används lika gärna av proffs som av slutkonsumenter och bevarar allt från lägenhetshus i staden till ladugårdar på landet och fritidsvillor vid havet. Färgens uppdrag är att skydda och bevara, så att ditt målningsprojekt står sig snyggt och funktionellt i väder och vind under en lång tid, så att du inte behöver måla om särskilt ofta.

 

SKYDDANDE FÄRG FÖR NORDISKT KLIMAT

Teknos är idag en av Nordens största tillverkare av färg med en växande närvaro i Europa och resten av världen. Teknos har över 250 personer som jobbar med forskning och utveckling varje dag, ett arbete som resulterar i användarvänliga, miljöanpassade, hållbara produkter och färg för nordiskt klimat.

Ett rejält och riktigt grundarbete förenklar det fortsatta målningsarbetet och är ofta avgörande för slutresultatet. Därför hittar du förutom deras skyddande färger också spackel för utjämning, lim för uppsättning och fog för tätning i deras sortiment. När du är redo att börja måla är det viktigt med de rätta verktygen. Då blir arbetet både smidigare och roligare. Alla deras produkter är utvecklade och testade för optimal funktion.

 

 

INTE BARA BEVARANDE FÄRG

Förutom deras skyddande och bevarande färg, hoppas vi att du finner kulörinspiration i våra färgkartor. Lär dig något nytt och viktigt om målning i våra målningsguider. Mer information om deras produkter hittar du hos våra experter här i Växjö.

 

VÄXJÖ

Färg & kakelbutik

peter.svensson@interni.se

Butik 0470-22919

Viktor Rydbergsgatan 10

352 46 Växjö

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

0