Välj och vraka i vårt lagersortiment!

Kampanjen gäller en stor upplaga produkter som vi valt att inte längre lagerhålla.

25% rabatt på ord.pris. Både större och mindre partier. Kom in till våra butiker och se vad som kan passa just ert projekt. Nedan hittar ni ett urval av produkter som ingår i kampanjen. OBS! Kampanjen gäller lagerpartier så långt lagret räcker!

PO.Combla 60×60

Bra Deal Kampanj 599:-/m2

Grafton Silver 40×80/ 60×60

Bra Deal Kampanj 513:-/m2

CO.Caesar 60×60 & 30×60 3 kulörer

Bra Deal Kampanj 653:-/m2

Hittar du inget i kampanjen? Kika på vårt övriga sortiment!

Pro Gute

Pro Gute

Pro gute är inspirerad av den Gotländska kalkstenen Norrvange. Plattorna har vackra detaljer med fina detaljerade fossiler, ytan är behagligt matt och slät. Plattorna passar på både golv eller vägg, inne- och utomhus.

glitch

glitch

GLITCH
En elegant mjuk betongserie med en putsad sammetslen yta. Rik på detaljer från betongens naturliga patina, med små krackeleringar och rispor. Seriens 8 färger går i naturnära färger som passar både som väggar och golv.

EGO

EGO

Unik i sin look, stillsam och samtidigt livfull och full av detaljer. Serien finns i fyra färger, alla i matt finish. En annan unik sak för den här serien är att producenten valt att skapa två serier parallellt. Denna kombination öppnar upp för mångfaldiga och kreativa lösningar för alla typer av miljöer.

Medley

Medley

Medley är mjuk och formbar, lämplig för alla typer av miljöer. Med banbrytande design i en sofistikerad tidlös modern stil.

Grainstone

Grainstone

Skandinavisk lyx med modern framtoning som inspirerats av terrazzo. Plattornas homogena design skapar en helhet där fogens påverkan blir minimal. Resultatet är magiskt!

Claymood

Claymood

En rustik betonglook i modern tappning. Färgskalan ligger perfekt i tiden med fyra jordfärger från varm till kall. Spana även in rakudekor i grön/blått som kan vara en snygg dekor bakom vask, dusch, eller varför inte som kökskakel.

0