FÖRVARING & DESIGN

Hjärtat av badrummet är den möbel som ni väljer.  Den här kategorin upplevs ofta som en ”djungel”. Viktigt att veta när man börjar titta är förutsättningarna i ert badrum. Vad får plats? Undersök vilket djup ni får plats med och vilken bredd på möbeln som passar till just ert badrum. Därefter kan ni börja titta på olika design och färg. Priser varierar mellan storlekar, kvalitén mellan leverantörer och design.

Vi sätter stor fokus på att låta våra kunder välja badrumsmöbel utifrån sina behov och sin budget. Våra möbelleverantörer möter efterfrågan om kvalité, pris och design. Fråga oss om hjälp att ta fram förslag som passar ert badrum och er budget. Vi vill ha nöjda kunder som kommer tillbaka till oss så tveka inte att ta vår hjälp!

MÖBLER

VATTEN

DUSCH & TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Att välja dusch och blandare är inget ni gör varje dag. Låt oss inspirera er till rätt val. Blandarserierna kan ha olika formspråk som förmedlar olika stilar. Välj bland modern, klassisk, organisk, rund, fyrkantig, industriell eller futuristisk. Du kan även välja annan finish än klassisk krom. Vi har flera serier där du kan välja mellan mattsvart, vit, koppar, mässing, guld m.fl.

Vi jobbar med varumärken som håller god kvalité och garanterar minimal miljöpåverkan. Dom flesta av våra favoriter tillverkas i Italien. Hos oss hittar du något som både har den design du söker, och som kommer leva med dig och ditt badrum under lång tid.

SPECIALANPASSAD DUSCH

Nyhet för vårt årtionde kallar vi för dusch 2.0. Duschväggar anpassade för daglig användning, där kalk och smuts är ett minne blott. Designduschar med minimala detaljer för en luftig och ljus känsla eller designglas med motiv som förstärker karaktären av ditt badrum. Välj beslag handtag i mässing, guld, koppar,  svart matt mm.

Vi kan leverera alla typer av duschväggar. Från enkla hörnduschar till specialanpassade lösningar, alltid med kvalitétsglas. Släng ut duschkabinen med dom gnisslande skjutdörrarna och kalkslitna glas och kliv in i din moderna drömdusch.

DUSCH 2.0

VÄRME

HANDDUKSTORKAR

Färg, form & funktionalitet. Många ersätter idag befintliga element med en handdukstork. Vattenburen värme i handdukstorken är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Dom elektriska handdukstorkarna drar idag minimalt med ström där en digital timer ser till att vi inte ödslar med elen. Se handdukstorken som ett designelement där form och färg kan ge ditt badrum en personlig look.

Vi har mängder av olika handdukstorkar, låt oss hjälpa dig att välja rätt modell i färg, form & funktionalitet baserat på ert behov  och era förutsättningar. Tänk på att priset i det här fallet motsvarar den kvalité ni köper, en handdukstork skall hålla länge och tjäna er många varma timmar.

BADKAR

Badkar finns i olika storlekar, material och design. Vanligast idag är akrylbadkar som är en typ av hårdplast som lämpar sig väldigt bra som badkar. Den har en mjuk yta som både är hållbar och lätt att underhålla. Tänker ni er ett lite lyxigare badkar har vi även modeller i gjutmarmor och komposit.

Vi erbjuder badkar i olika material, form och i vissa serier fler kulörer. Välj ett badkar som är anpassat efter ditt utrymme och dina behov. Välj mellan fristående eller hörnplacerat badkar. Duschbadkar eller badkar med massagesystem.

BAD

BLACK OR WHITE

WC & TVÄTTSTÄLL

Porslin finns i olika färg, form & design. För att välja rätt wc till ditt badrum behöver du veta hur rör och avlopp går och vilka möjligheter ni har för att anpassa rör till den lösningen som ni önskar. Första frågan som ni kanske ställer er är om toalettstolen ska vara golvstående eller vägghängd? Andra frågan kanske blir om den ska vara klassisk vit eller i någon annan färg? Och tredje frågan om ni vill matcha tvättställ och wc i samma serie?

Vi har en handfull leverantörer på porslin, Alla dessa är välkända märken och håller god kvalité. Vi kan erbjuda matchande porslinsserier. Både vägghängda och golvstående wc modeller. Fråga oss om tips & råd för att välja rätt lösning till ert badrum.

TILLBEHÖR

Här hittar ni alla tillbehör som också bör planeras för och beställas innan badrummet är helt färdigt. Krokar, toalettpappershållare, handdukshållare mm. Även här finns serier som går att matcha med exempelvis blandare och dusch och eller handdukstork. Välj mellan krom, svart matt koppar, guld, mässing mm.

Idag finns bra alternativ för att limma upp eller med dubbelhäftande montering. Onödigt att göra hål i kakel och klinker om man inte tvunget måste. Vill man flytta en krok exempelvis eller förnya sig framöver är det ett bättre alternativ att använda produkter som är dubbelhäftande. Vi har en handfull brands som har snygga, moderna serier som kan ge ditt badrum det lilla extra. 

0