INTERNI PROJEKT

Få kan stoltsera med så mycket erfarenhet av projekt med keramiska produkter. Våra medarbetare har genom åren bidragit med olika lösningar till mängder av projekt, föreslagit material och underhållsalternativ som gör att ditt projekt blir det du förväntat dig. Vi har rätt kompetens, kunskap och erfarenhet.

Vi har jobbat med såväl stora som små projekt, ROT och nyproduktion – bland annat bilhallar, fasader, hotell och badhus.

Vi vill kunna garantera att du blir nöjd med ditt projekt. Vår vision är att vara med och skapa morgondagens miljöer – med högsta kvalitet både tekniskt, estetiskt och miljömässigt.

NaxB + Interni = SANT

Interni Kakestudio är en del av NaxB som är ett samarbete på nordeuropeisk nivå. Vårt mål är att koncentrera oss på den ökande konkurrenskraften och effektiviseringsprocessen från produktion till distribution samt arbeta med att...
LÄS MER

Kombination av texturer & färg

Karman ger en ny charm och vitalitet till det ursprungliga materialet med en noggrann bearbetning som påminner av gammalt trä, betong och keramiska ytor. Finns i flertalet storlekar för olika behov; från rektangulär till...
LÄS MER

STOCKHOLM

Projektkontor

projekt@interni.se
Katarinavägen 20
11645 Stockholm

Tidsbokade besök

Per-Arne Jonsson
(Stockholm)
0766 – 311 016
per-arne.jonsson@interni.se

Pär Kullenberg
(Södra Sverige)
0766 – 311 003
par.kullenberg@interni.se

Emma Jonsson
(Stockholm)
0766 – 311 017
emma.jonsson@interni.se

kenneth ljungdahl
(Södra Sverige)
0766 – 311 013
kenneth@interni.se

Marcus Klannemark
(Södra Sverige)
0766 – 311 001
marcus.klannemark@interni.se

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV

Dokumentarkiv

0